Ilbrobabes thai massage aalborg danmarksgade

i produktvalg alt sammen med til at give dig den bedste oplevelse og de allerbedste resultater! Nyt nyt: vi har nu fået en uddannet thai massøsse tilknyttet så nu kan du få rigtig thai massage i en time for 300 kr, der kan tilkøbes en happy end både som svensk - fransk og dansk ydelser. Efter ønske kan der masseres forsigtigt eller kraftigere. Du kan finde piger mellem 20 år og op til max 40 år hos. Velkommen, hos Relax Massage, tilbyder vi den traditionelle thailandsk massage, til både kvinder, mænd, unge og ældre. . Thaimassage kombinerer flere former for behandling, hvor der masseres på huden og ved at trykke med hænder, fingre, albuer eller knæ på en lang række punkter på kroppen, samt ved at strække kroppen, så spændinger og fastklemte nerver løsnes.

Ilbrobabes thai massage aalborg danmarksgade - Thai Massage i

Om Traditionel thaimassage, traditionel thaimassage er en ældgammel form for healende massage. Vælg imellem: Thailandsk wellness massage med olie ( en mild afslappede massage). I samarbejde med First Hotel Aalborg henviser vi til parkering på Rendsburggade 5, 9000 Aalborg. Der masseres med tryk på hele kroppen fra fødderne til ryg, skuldre og hoved. Der er pt 6 piger tilknyttet stedet som kommer og arbejder på skift.

Thai massage Aalborg Aalborg: Ilbrobabes thai massage aalborg danmarksgade

Kom og oplev det største spabad og se hvad pigerne kan finde på deri. Vi glæder os til at byde dig velkommen og give dig en skøn oplevelse! Det er en kombination af tryk på de såkaldte ti områder (sen linierne som går gennem hele kroppen. Massagen kan afhjælpe muskelspændinger, smerter i nakke, skuldre og rygsmerter. Royal Thai Massage, royal Thai Massage ligger i hjertet af Aalborg og vores massører er uddannet efter de Thailandske traditioner.

Videos

Fick mich UND rotz alles AB, DU SAU! L lucy CAT.

Royal Thai Massage: Ilbrobabes thai massage aalborg danmarksgade

Services, vi tilbyder følgende behandlinger: Thaimassage, Relax Massage, Pleasure Massage, Fod Massage, Olie Massage og liderlig kone vejarbejde i tyskland Aromaterapi Massage. Vi har hver vore individuelle kompetencer og personligheder, og tilsammen udgør vi et stærkt team, der favner bredt. Vi tilbyder thaimassage, som adskiller sig fra andre massageformer ved at der arbejdes med at strække og trykke på kroppens muskler på udvalgte følsomme steder. Lørdag 09:00 - 14:00, sØndag. VI VIL GØRE ALT FOR AT IMØdekomme dine Ønsker. Vi gør opmærksom på at vi er en børnefri/mobilfri zone Åbningstider, mandag 09:30 - 17:30, tirsdag 09:30 - 17:30. HAR DU specielle Ønsker TIL behandlinger, ER DU altid velkommen TIL AT ringe.

0 tanker om “Ilbrobabes thai massage aalborg danmarksgade

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *